top of page

Mogelijkheden

Bekijk hier onder een aantal mogelijkheden:

Persoonlijk profiel

“Een goede foto geeft een professionele uitstraling aan uw socialmedia-profiel.

Het belangrijkste van een goede profielfoto is de herkenbaarheid van de persoon.

Bij een persoonlijke ontmoeting wilt u immers herkend kunnen worden.

​Dit kan in een studio of op locatie.”

Fotografie op locatie

“Vaak zijn foto's genomen op een speciale locatie beter geschikt voor uw presentatie, brochure of internet.

Of het nu gaat om een product en/of personen. Het uiteindelijk resultaat moet uw klant een duidelijk beeld geven van uw product(en en/of dienst(en)”

Bedrijfsportretten

“Bij een bedrijfsportretshoot vind ik het van groot belang om er precies achter te komen wat u wilt bereiken met uw foto’s.

Wat u wilt is uitstraling!

Voorafgaand aan de shoot zal ik met u de mogelijkheden bespreken.”

Reportage fotografie

"Reportagefotografie moet de sfeer van het moment weergeven en daarover een eigen verhaal vertellen. Voor een reportagefotograaf betekent dat constant observeren en alert reageren. Hij moet niet alleen kijken, hij moet ook daadwerkelijk zien. Sterker nog; hij moet situaties zien aankomen."

Fotografie op maat

"U bent opzoek naar die ene foto met die specifieke uitstraling, belichting en sfeer. Of juist van een bepaald voorwerp in de juiste setting zodat de toepassing en kwaliteit duidelijk naar voren komen.

Ik denk graag met u mee zodat we tot een creatieve oplossing komen."

Hoogte fotografie

"Met een serie hoogtefoto’s kunt u uw huis/bedrijf/locatie vanuit een uniek perspectief presenteren. Op onze verplaatsbare, negen meter hoge telescoopmast is een digitale professionele spiegelreflexcamera gemonteerd welke van afstand te besturen is.
Deze hoogtefoto’s bieden een veel ruimtelijker effect, waardoor u de kijker een beter overzicht geeft van het object en de directe omgeving. Hoogtefoto’s zijn daarnaast uitstekend geschikt voor de presentatie van onroerend goed via internet
."

Onroerend goed

"Foto's geven in 1 beeld een goed overzicht en alle details blijven zichtbaar.

1 foto zegt meer dan 1000 woorden.

Ik verzorg een compleet fotografisch overzicht, interieur-, exterieur eventueel met hoogtefoto(s). Hiermee is iedere locatie perfect te presenteren in een brochure of op internet. Voor iedere plek en voor alle omstandigheden heb ik een passende oplossing."

bottom of page